Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

MTA+ Mini gyökértömő és gyökér remineralizáló anyag 3 x 0,14g + 1 ml foly.

Ár:
14.536 Ft
10.844 Ft
Kedvezmény: 25%
A Cerkamed MTA+ gyökértömő és gyökér remineralizáló anyag, mely képes visszaépíteni a gyökércsatorna falát. Mini kiszerelésben.
Gyártó: Cerkamed
Cikkszám: CE-w-a-MTAmini
Menny.:db

Leírás

Alkalmazási területei:
A gyökércsatorna falán, vagy a furkációs területen keletkezett perforációk bezárása, külső vagy belső (externális vagy internális) perforációjú foggyökerek rezorpciós kezelése, retrográd gyökércsatorna tömése (gyökércsúcs rezekció alatt), a pulpa vitalitásának megtartása (pl. direkt pulpasapkázás, részleges- vagy teljes pulpa amputáció utáni sebek lefedése).

Apexifikáció MTA segítségével: az apikális periodontitisz krónikus gyulladása, ami azon a területen észlelhető, ahol a gyökércsúcs visszahúzódása megtörtént.

Periapikális kezelés MTA segítségével (például elhalt fog, amelynek növekedése tovább folytatódik a nekrotizáció ellenére is). Az apikális terület perforációja (amit a külső, iatrogén hatásra bekövetkező gyökér-visszahúzódás megnagyobbodása idéz elő, vagy a foramen apicale közelében kialakuló periapikális perforáció). Az MTA legfőbb és leggyakoribb felhasználása az endodonciai kezelésekben: gyökércsatorna perforáció és folyamatban lévő (perforáció által előidézett) gyökérfelszívódás kezelése.Kiszerelés: 6 x 0,14 gramm + 1 ml folyadék