Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Jogi nyilatkozat

CREATIV DENTAL FOGÁSZATI WEBÁRUHÁZ - www.fogaszatianyagok.hu

Creativ Dental Bt. jogi nyilatkozat

A Creativ Dental Fogászati Webáruház - www.fogaszatianyagok.hu webhely használata előtt kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a jogi nyilatkozatot, mely szabályozza a webhely és a rajta szereplő valamennyi anyag Ön általi használatát.

A webhely látogatásával Ön korlátozás és fenntartás nélkül tudomásul veszi, hogy a webhelyünkön szereplő információk igénybevételekor elfogadja, hogy a jelen jogi nyilatkozat kötelezi Önt, valamint, aláveti magát a hatályos magyar jog szerinti, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló törvényi – 2011. évi CXII. tv. az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Info tv.) - és egyéb vonatkozó jogi szabályozásnak. Ha nem ért egyet a nyilatkozatban foglaltakkal, ne használja a webhelyet.

Szellemi tulajdonjog

A webhelyen szereplő valamennyi tartalom (leírás, kép, letölthető dokumentumok) szellemi alkotásnak minősül és jogvédelem alatt áll, a Creativ Dental Bt. tulajdonát képezi vagy a megfelelő tulajdonos engedélyével került a webhelyre.

Önnek jogában áll a webhely egyes részeit kinyomtatni vagy merevlemezre letölteni, és más személyekkel megosztani, feltéve, hogy ezt kizárólag tájékoztató jelleggel teszi. Azonban tilos a webhely tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül a webhely tartalmának egészét, vagy egyes részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, tárolni vagy terjeszteni.

A www.fogaszatianyagok.hu weboldalon szereplő valamennyi tartalommal kapcsolatos szerzői jog megsértése, a tartalom egészének vagy részének engedély nélkül felhasználása, különösen közzététele, sokszorosítása, terjesztése büntetőeljárást vonhat maga után, és a jogsértő ellen polgári peres/fizetési meghagyásos eljárás kezdeményezhető.

Tartalom

A jelen webhely tartalmát a lehető leggondosabban állítottuk össze, a tartalmat azonban tájékoztató jelleggel kell kezelni. A Creativ Dental Bt. nem garantálja a webhely tartalmának helyességét, naprakészségét és teljességét, sem a webhely megszakítás nélküli és hibamentes működését.
A Creativ Dental fenntartja a jogot webhelye tartalmának módosítására, illetve, a webhely elérhetőségének korlátozására vagy megszüntetésére.

Felelősség

A törvény által megengedett mértékig a Creativ Dental Bt. ezennel kizár minden felelősséget a webhely használatából eredő, közvetlenül és/vagy közvetetten okozott mindennemű kárért, beleértve, de nem kizárólagossággal a következők által bármilyen módon okozott és/vagy azokból bármilyen módon fakadó károkat:

  • az Ön bármiféle tevékenysége, melyre esetleg a webhelyen közzétett információ ösztönözte Önt
  • a webhely használatának lehetetlensége
  • a webhelyen szereplő bizonyos információk helytelensége, hiányossága vagy elavultsága

A webhelyhez hivatkozással kapcsolódó más webhelyek

A webhely tartalmazhat más webhelyekre vonatkozó utalásokat (elsősorban termékismertetőkre irányuló hivatkozásokat). Az ilyen webhelyek tartalmaival kapcsolatban a Creativ Dental Bt. felelősséget nem vállal.

Adatvédelem

A jelen webhelyen keresztül megadott személyes adatok, például név és e-mail cím használata teljes mértékben az adatvédelmi nyilatkozatunknak megfelelően történik.

Kapcsolatfelvétel

Ha bármilyen kérdése vagy panasza lenne webhelyünkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeken:

Creativ Dental Bt.

2730 Albertirsa Vasút utca 12

Mobil: + 36-30-214-2714

mobil: +36-30-262-1077

E-mail: info@creativdental.hu


Egyéb rendelkezések

A Creativ Dental Bt. fenntartja a jogot a jelen jogi nyilatkozat jövőben, előzetes értesítés nélküli módosítására és megváltoztatására. A jelen jogi nyilatkozatra és a webhely Ön általi használatára a Magyar Köztársaság jogrendje vonatkozik.