Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

MTA+ MAXI gyökértömő és gyökér remineralizáló anyag 10 x 0,14g + 2*1 ml foly

Cerkamed
21.695 Ft (17.083 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cerkamed MTA+ gyökércsatorna visszaépítéséhez használatos fogászati anyag.
Cikkszám: CE-w-a-MTAmaxi
Telefon
+ 36-30-262-1077
e-mail
info@creativdental.hu
21.695 Ft (17.083 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A gyökércsatorna falán, vagy a furkációs területen keletkezett perforációk bezárására, külső vagy belső (externális vagy internális) perforációjú foggyökerek rezorpciós kezelésére, retrográd gyökércsatorna tömésre (gyökércsúcs rezekció alatt), a pulpa vitalitásának megtartására (pl. direkt pulpasapkázás, részleges- vagy teljes pulpa amputáció utáni sebek lefedése).

Apexifikáció MTA segítségével: az apikális periodontitisz krónikus gyulladása, ami azon a területen észlelhető, ahol a gyökércsúcs visszahúzódása megtörtént.

Periapikális kezelés MTA segítségével (például elhalt fog, amelynek növekedése tovább folytatódik a nekrotizáció ellenére is). Az apikális terület perforációja (amit a külső, iatrogén hatásra bekövetkező gyökér-visszahúzódás megnagyobbodása idéz elő, vagy a foramen apicale közelében kialakuló periapikális perforáció).

Az MTA legfőbb és leggyakoribb felhasználása az endodonciai kezelésekben: gyökércsatorna perforáció és folyamatban lévő (perforáció által előidézett) gyökérfelszívódás kezelése.


Kiszerelés: 6 x 0,14 gramm + 1 ml folyadék