Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Rólunk


CREATIV DENTAL FOGÁSZATI WEBÁRUHÁZ - www.fogaszatianyagok.hu - fogászati kereskedelem és szolgáltatás a minőség jegyében.


Szeretettel köszöntjük a Creativ Dental webshopjában, ahol fogászati anyagok és fogászati eszközök széles körű választéka várja Önt.

A Creativ Dental fogászati kereskedelemmel, és az összes fogászattal kapcsolatos szolgáltatással áll az Önök rendelkezésére Budapesten és országszerte, immáron 2005 óta.
A Creativ Dental fogászati kereskedés és szerviz célja, hogy kimagasló minőségű szolgáltatást nyújtson a fogászati rendelők számára.

Fő tevékenységünk a fogászati praxisok folyamatos fogászati anyag és fogászati műszer ellátása, és az ott működtetett kis- és nagy gépek szervizelése. Ezen felül számos pályázati és finanszírozási lehetőséget kínálunk fogorvos ügyfeleink részére.
Törekvésünk, hogy az általunk kínált fogászati anyagok, fogászati műszerek, valamint fogászati eszközök és gépek folyamatosan piacképes, korrekt áron kerülhessenek Önhöz. Erre biztosíték, hogy az általunk kínált termékek jelentős részét közvetlenül a gyártóktól szerezzük be.

2009 óta működő fogászati webáruházunk: www.fogaszatianyagok.hu lehetőséget biztosít arra, hogy Ön a nap 24 órájában vásárolhasson, akár Budapesten, akár vidéken, hiszen termékeinket országosan házhoz szállítjuk.
Megújult külsővel és kiemelkedően felhasználóbarát felülettel, online ügyfélszolgálattal várjuk vásárlóinkat.

Széles kapcsolatrendszerünk, megvalósult beruházásaink sokasága bizonyítja, hogy van helyünk a fogászati kereskedelemben.
Megbízható, jó nevű fogászati anyagokat és eszközöket forgalmazunk, vevőink megelégedésére.

A fogászati anyagokon kívül kínálatunkban szerepelnek egyszer használatos termékek, fertőtlenítő szerek, kisgépek, szerviz anyagok és alkatrészek, műszerek, kezelőegységek, röntgenek, sterilizátorok, fogfehérítő lámpák és fogfehérítő anyagok, szájápolási termékek, praxis bútorok, valamint mennyezeti lámpák.

Termékpalettánkon megtalálhatók a 3M, Medesy, WHITEsmile, ITENA, Euronda, Carlo de Giorgi, MK-Dent, EndoStar, Stoddard, VOCO, Kerr, Pentron, GC, Cerkamed, W&H,  GC, Zhermach, Kulzer, EKOM, Medilux és számos más fogászati gyártó termékei.

Creativ Dental - Korrekt, hosszútávú partneri kapcsolatokat építünk.


Ismerje meg a Creativ Dental csapatát:

  Jakab Ildikó - Cégvezető, tulajdonos

  Jakab András - Értékesítési vezető, tulajdonos

  Dr. Jakab András Gábor - Ügyvezető, tulajdonos

Ricsli János - szerviz

Nyiresi-Dávid Hajnalka

Oláh László - Grafika, nyomdai előkészítés, web, kiadványok