Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

ÚJ! A PININFARINA által tervezett, szilikon nyelű MEDESY LEVANTE kéziműszerek!Új Medesy kéziműszerek, a kreatív géniusz, PININFARINA által alkotott szilikon nyéllel.Az új MEDESY LEVANTE vonal a legfinomabb olasz formatervezések bölcsőjéből származik.

Mint ahogy a szél a Földközi-tenger felett csendes szellőről hatalmas erejű szélfúvásra vált, a LEVANTE úgy nyújtja egyszerre a legkifinomultabb kényelmet és a legbiztonságosabb tapadást, a forma és a kiválasztott anyagok tökéletes harmóniájának köszönhetően.

Elegancia, letisztult vonalak, innováció – a PININFARINA DNS-eibe mélyen beégett megkülönböztető jellemzők és értékek a LEVANTE projekt létrehozásában is szerepet kaptak.

A PININFARINA egy nemzetközileg elismert tervező ház, amely az olasz stílus szimbóluma szerte a világon. Több mint 80 éves tapasztalattal rendelkezik, és tevékenysége a sokoldalú tervezésre, termékfejlesztésre és kutatásra összpontosít. A Ferrari, Maserati, Rollys-Royce és Bentley szerepelnek ügyfelei sorában.

BATTISTA “PININ” FARINA:
„Azt kérdezed tőlem, mit jelent az olasz stílus. A vonalak arányosságát, egyszerűségét és harmóniáját jelenti, értékállóságot, ahol hosszú idő után sem csak a szépség emléke marad fenn.”

A LEVANTE úgy készült, mint ahogy a művész alakítja alkotását: finoman eltávolítva a felesleges elemeket a tiszta forma kialakulása céljából.A műszernyél tökéletesen tükrözi a PININFARINA szenvedélyét
, valamint, az alaki elegancia és a technológia ötvözésével kapcsolatos nagy szakértelmet, ahol a formatervezés eredetisége az innovációt valóban felhasználóbaráttá teszi.

LEVANTE - tökéletes egyensúly a műszernyél ergonomikus hatékonysága és a finom formatervezés között, sima vonalakkal dolgozva, hogy a műszer munka közben tökéletesen illeszkedjék az Ön tenyerébe.

A LEVANTE kifejlesztése során a piacon elérhető anyagok, felületi textúrájuk és sajátosságaik részletes elemzését végezték mindaddig, amíg egy kiváló szilikontípust sikerült találni. Egy olyan, az FDA által tanúsított és jóváhagyott biztonságos szilikon anyagot, amely az élelmiszeriparban is használható.

A tökéletes ergonómia kialakításához pontos vizsgálatot végeztek annak meghatározására, hogy milyen erőket kell kifejteni, miközben a fogorvos a műszerrel dolgozik.
A húzó- és tolóerővel, valamint a forgási képességgel kapcsolatos pontos adatok elemzése elengedhetetlen volt egy olyan eszköz létrehozásához, amelynél a szilikon textúra növeli a tapadást és maximalizálja az eszköz biztos tartását, még kesztyű viselése közben is.

Az új, PININFARINA csapat által tervezett, színes szilikon nyéllel rendelkező LEVANTE fogászati műszerek formavilága az olasz stílus tökéletes kifejezése: a forma eleganciája és az arányok harmóniája, letisztult formák és kecsesség kombinációja minden egyes részletben!

Tovább a termékekhez ITT!