Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

Bemutatkozik a 15 éves ITENA fogászati anyag termékcsalád a Creativ Dental Fogászati Webáruházban!Az ITENA világszerte ismert kiváló ár-érték arányú kompozitjai, cementjei, lenyomatanyagai, csapjai, csonkfelépítő és egyéb termékei révén.
Az ITENA egy francia családi vállalkozás, melyet 15 éve alapítottak és mára nemcsak, hogy első számú Franciaországban az esztétikai restaurációs termékek gyártói között, de az ITENA máris kulcsfontosságú gyártó a fogászati piacon, és világméretűvé nőtte ki magát.

Amit az ITENA 15 éves gyártói múltja jelent az Ön számára:

    15 évnyi technológiai innováció
    15 év klinikai tapasztalat
    15 év klinikai siker
    15 éve folyamatosan növekvő nemzetközi jelenlét

Azaz: 15 év az orvosok kizárólagos szolgálatában!

Az ITENA referenciává vált a tevékenységi területén, mert nem csak innovációt hoz a fogászati piacra, hanem mindezt realisztikus ár-érték arányban teszi. Az ITENA termékeket már több, mint 200 viszonteladó értékesíti Franciaországban, és a világ másik 73 országában.

Mivel az ITENA folyamatos kapcsolatban áll kutatókkal, tekintélyes egyetemekkel és fogorvosokkal, képes előre látni a holnap igényeit, és a piac fejlődését. Az ITENA erre alapozza a termékeinek fejlesztését.

Kompozitja, a Reflectys, önsavazó bondja, az IperBond Ultra és hosszan tartó ideiglenes cementje, a DentoTemp a Dental Advisor ++++1/2 minősítését kapták.

A Creativ Dental Fogászati Webáruház - fogászatianyagok.hu az ITENA termékek kizárólagos magyarországi importőre.

NÉZZEN KÖRÜL ITENA KÍNÁLATUNKBAN ITT!

 

Látogasson el a gyártó honlapjára: https://www.itena-clinical.com/fr/