Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. Az adatok személyes beazonosításra nem, kizárólag a látogató számítógépének felismerésére alkalmasak.
Menü

W&H Dentalwerk

W&H - középpontban az ember.

Az ausztriai székhelyű, családi vállalkozásban működő W&H Group a világ egyik vezető fogorvosi műszer és eszköz gyártója.
A több, mint 125 éve működő W&H sikeres helyi és globális szereplővé vált az innovatív termék- és szolgáltatási megoldások területén, amelyek középpontjában a kutatás és fejlesztés, és a társadalmi felelősségvállalás áll.

A termékek széles skálája magában foglalja a helyreállításhoz, protetikai munkákhoz, endodontiához, implantológiához és higiénia fenntartásához szükséges eszközöket: fogászati turbina, fogászati lassító, fogászati gyorsító, endo kézidarab, endo motor, implantológiai kézidarab, sebészeti kézidarab, szájsebészeti motor, autokláv.

A gyártó weboldala: http://www.wh.com/en_global/

 

ÜNNEPELJÜK EGYÜTT A W&H SYNEA CSALÁD 20. SZÜLETÉSNAPJÁT!

Most minden  fényes SYNEA VISION és SYNEA FUSION kézidarab vásárlásakor COLUMBIA Powder Lite dzsekit adunk ajándékba!
Hódítsa meg a csúcsokat ebben a könnyű, kapucnis vízálló dzsekiben!

KÉRJÜK, RENDELÉSKOR ADJA MEG A KÍVÁNT MÉRETET (S, M , L, XL, XXL). A KABÁTOKAT NEM ÁLL MÓDUNKBAN VISSZAVENNI, KICSERÉLNI, VALAMINT NEM VÁLTHATÓAK KÉSZPÉNZRE. AZ AJÁNLAT NEM KOMBINÁLHATÓ MÁS PROMÓCIÓVAL.
Az ajánlat érvényessége: 2018.11.01-től 2018.12.31-ig.

 

 

 

Rendezés:
Nézet: