Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Ultra Etch 35% kék foszforsav 30ml Ultradent

Ultradent
22.317 Ft (17.573 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ultradent Ultra Etch 30ml.
A  dentin és a zománc kondicionálására szolgáló, viszkózus, 35% foszforsav tartalmú savazóanyag.
Cikkszám: AD-up685
Telefon
+ 36-30-214-2714
e-mail
info@creativdental.hu
22.317 Ft (17.573 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Jellemzők:
- Mély kék színe jól láthatóvá teszi
.
- Egyedülálló módon, csak limitált mélységig savaz
.
- Kényelmesen adagolható
.
- Gazdaságos használat - utántölthető kivitel.

Ideális viszkozitása megakadályozza a gél szétfolyását, ugyanakkor képes behatolni a legkisebb gödröcskék és a szűk barázdák mélyére is. Víz/levegő spray-vel egyszerűen és maradéktalanul lemosható.

Az Ultra-Etch csak egy behatárolt mélységig savazza meg a dentint. Ez a mélység nem haladja meg az 1.9 mikront, még az előírt idő túl lépése esetén sem, ezáltal ideális körülményeket teremt az erős bondkötés létrejöttéhez és kiküszöböli az utófájdalmat.

Használatához kétféle fecskendővég javasolt. A Blue Micro Tip vég ideális az olyan eseteknél, amikor a savat csak pontszerűen, esetleg vékony vonalban kell felvinni. Az InSpiral Brush vég a nagyobb felszínek és a barázdák precíz kondicionálásához való.

A dentin és a zománc 15 másodpercig tartó savazása megteremti az erős bondkötés feltételeit mindkét felszín esetében. A sav víz/levegőspray-vel történő lemosása után a felszín maradjon láthatóan nedves.A Blue-Micro véggel a gél nagyon precízen felvihető, és nem folyik szét. Az Ultra-Etch az előírt 15 másodperces savazási idő altt csak egy meghatározott mélységig (átlagosan 1,9 mikron) dekalcifikálja a dentint. Más kondicionáló anyagok esetén ez a mélység 5,0 mikron vagy ennél is több ugyan ennyi idő alatt, amely már kedvezőtlen a bondkötés szempontjából, mivel inkomplett rezin impregnációt eredményez.