Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Terralin AF wipes nedves törlőkendő 200 db lap/csomag Schülke

Schülke
5.799 Ft (4.566 Ft + ÁFA)
Menny.:db

A terralin AF wipes egy igen hatékony törlőkendő, amely alkalmas non-invazív orvostechnikai eszközök és felületek gyors, alkoholalapú fertőtlenítésére és tisztítására. BEVEZETŐ ÁR!

Cikkszám: ALL-70003671
Telefon
+ 36-30-262-1077
e-mail
info@creativdental.hu
Kiszerelés
200db
5.799 Ft (4.566 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A terralin AF wipes egy igen hatékony törlőkendő, amely alkalmas non-invazív orvostechnikai eszközök és felületek gyors, alkoholalapú fertőtlenítésére és tisztítására.

Ez a termék rendkívül pozitív előnyökkel rendelkezik: széles hatásspektrum nagyon rövid behatási idő alatt, a száradás maradványmentes, ráadásul felhasználásra kész, így azonnal lehet alkalmazni.

A termék a gyors felületfertőtlenítők közül alkalmas olyan betegközeli, fertőzésveszélynek fokozottan kitett felületek fertőtlenítésére, ahol követelmény a rövid behatási idő. Így használata különösen ajánlott egészségügyi intézményekben.

Kiszerelése rendkívül gazdaságos, hiszen 200 db lap található egy csomagban. A lapok nagy méretűek (20x20cm), így rendkívül praktikusan használhatók.

Hogyan kell használni a terméket?

Töröljük át a termékkel a fertőtlenítendő felületet/tárgyat úgy, hogy kezeletlen részek ne maradjanak, majd a megfelelő hatáshoz szükséges behatási idő letelte után hagyjuk megszáradni vagy töröljük szárazra. A behatási idő alatt a felületet nedves állapotban kell tartani. Alkalmazás után a fedelet szorosan zárjuk vissza.

Fertőtlenítés előtt meg kell győződni róla, hogy minden látható szennyeződés eltávolításra került. Egyszerre csak kis területeket kezeljünk. A letörölhető felület nagysága függ a helyiség hőmérsékletétől és a fertőtlenítendő felület struktúrájától. Biztosítsuk a higiénés követelmények betartását a felnyitáskor és az első kendő kivételekor.

Paraméterek

Kiszerelés Kendő: 200db
Gyártói név Terralin