Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

SonicFill™ 2 Kompozit (20*0,25gr), választható színben

Ár:
33.800 Ft
26.400 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama:
2018. 11. 09. -
5 mm vastagságban átvilágítható, alábélelést nem igénylő fogászati tömőanyag.
Gyártó: Kerr
Cikkszám: DEU-36047sz
Szín:

Leírás

Mondjon búcsút az alábélelésnek, a hézagos rétegeknek,a gyenge falállóságnak és mindannak amit nem szeretett a poszterior tömésekben, és üdvözölje a magas minőségű egyszerűséget.

A SonicFill2 tömőanyag speciális kézidarabjának segítségével az applikáláskor folyékonnyá válik, így külön alábélelést nem igényel.

Ezzel a folyékony kompozitok adaptációjával rendelkező anyaggal az üreg teljesen kitölthető, mivel az 5mm vastagságban átvilágítható, így fedő réteg használatára nincs szükség. Az applikálást követően az anyag szépen lassan „visszadermed” a tömőanyagok hagyományos konzisztenciájába. Ennek köszönhetően a felszín formázásának első lépéseit segíti a már nem folyós, de még lágyabb konzisztencia, míg az utolsó simítások már az azokhoz szükséges hagyományos konzisztenciában végezhetőek el.

A Bulk-fill folyékony technika folyékony része alacsony zsugorodási stresszel rendelkezik, de az azt fedő hagyományos kompozitból készülő fedőtömés nem csak plusz lépést jelent, de egyben sokkal magasabb zsugorodási stresszel is bír mint az alatta lévő folyékony réteg.

 

Bulk-Fill Technika

CSAK EGY RÉTEG!

A magas viszkozitású „tömöríthető” kompozitok magasabb zsugorodási stresszel rendelkeznek, nehezebben applikálhatóak és a falállóságuk sem meggyőző.

A SonicFill™2rendszerrel nincs szükség többlépéses technikára.

Segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan készíthetők el a nagy vastagságú, valódi egyrétegű tömések, melyek egésze alacsony zsugorodási stresszel rendelkezik.

ASonicFill™2-vel készült restaurációk nemcsak időtállóak, de hosszantartó esztétikával is rendelkeznek.

A SonicFill™ 2 kompozit kisebb zsugorodási stresszel rendelkezik mint az egyéb a bulk-fill technikához használható hagyományos kompozit anyagok, így az biztosabb széli zárást eredményez és egyben a posztoperatív érzékenységet is csökkenti.

A SonicFill™ 2 új nanoméretű cirkónium-oxid töltőrészeinek köszönhetően kiváló erősséggel, polírozhatósággal és kopásállósággal rendelkezik így mechanikai tulajdonságai mellett, kiváló esztétikájának köszönhetően is méltán fog mind a fogorvos, mind a páciens megelégedésére szolgálni.

 

Paraméterek

Konzisztencia Paszta
Kötési mód Fényrekötő
Gyártói név SonicFill