Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

SonicFill™ 2 Kompozit (20*0,25g), választható színben, KERR

Ár:
33.800 Ft
26.400 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama:
2018. 11. 09. -
KERR SonicFill™ 2: alábélelést nem igénylő, 5 mm vastagságban átvilágítható fogászati tömőanyag.
Gyártó: Kerr
Cikkszám: DEU-36047sz
Szín:

Leírás

KERR SonicFill™ 2

Mondjon búcsút az alábélelésnek, a hézagos rétegeknek,a gyenge falállóságnak és mindannak amit nem szeretett a poszterior tömésekben, és üdvözölje a magas minőségű egyszerűséget.

A SonicFill™ 2 tömőanyag speciális kézidarabjának segítségével az applikáláskor folyékonnyá válik, így külön alábélelést nem igényel.
Segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan készíthetők el a nagy vastagságú, valódi egyrétegű tömések, melyek egésze alacsony zsugorodási stresszel rendelkezik.

A SonicFill™ 2 anyaggal az üreg teljesen kitölthető, mivel az 5mm vastagságban átvilágítható, így fedő réteg használatára nincs szükség.
Az applikálást követően az anyag szépen lassan „visszadermed” a tömőanyagok hagyományos konzisztenciájába. Ennek köszönhetően a felszín formázásának első lépéseit segíti a már nem folyós, de még lágyabb konzisztencia, míg az utolsó simítások már az azokhoz szükséges hagyományos konzisztenciában végezhetőek el.

Választható színek: A1, A2, A3, B1

Paraméterek

Konzisztencia Paszta
Kötési mód Fényrekötő
Gyártói név SonicFill