Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

SonicFill™ 2 Kompozit (20*0,25g), választható színben, KERR

Ár:
33.800 Ft
26.400 Ft
Kedvezmény: 22%
Az akció időtartama:
2018. 11. 09. -
KERR SonicFill™ 5 mm vastagságban átvilágítható, alábélelést nem igénylő fogászati tömőanyag.
Gyártó: Kerr
Cikkszám: DEU-36047sz
Szín:

Leírás

Mondjon búcsút az alábélelésnek, a hézagos rétegeknek,a gyenge falállóságnak és mindannak amit nem szeretett a poszterior tömésekben, és üdvözölje a magas minőségű egyszerűséget.

A SonicFill2 tömőanyag speciális kézidarabjának segítségével az applikáláskor folyékonnyá válik, így külön alábélelést nem igényel.
Segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan készíthetők el a nagy vastagságú, valódi egyrétegű tömések, melyek egésze alacsony zsugorodási stresszel rendelkezik.

SonicFill2 anyaggal az üreg teljesen kitölthető, mivel az 5mm vastagságban átvilágítható, így fedő réteg használatára nincs szükség.
Az applikálást követően az anyag szépen lassan „visszadermed” a tömőanyagok hagyományos konzisztenciájába. Ennek köszönhetően a felszín formázásának első lépéseit segíti a már nem folyós, de még lágyabb konzisztencia, míg az utolsó simítások már az azokhoz szükséges hagyományos konzisztenciában végezhetőek el.

 

Paraméterek

Konzisztencia Paszta
Kötési mód Fényrekötő
Gyártói név SonicFill