Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

SonicFill™ 2 Composites A1 Kerr (20*0,25g)

Kerr
39.593 Ft (31.176 Ft + ÁFA)
Menny.:db
KERR SonicFill™ 2: alábélelést nem igénylő, 5 mm vastagságban átvilágítható fogászati tömőanyag.
Cikkszám: DEU-36047
Telefon
+ 36-30-262-1077
e-mail
info@creativdental.hu
Szín
39.593 Ft (31.176 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

KERR SonicFill™ 2

Mondjon búcsút az alábélelésnek, a hézagos rétegeknek,a gyenge falállóságnak és mindannak amit nem szeretett a poszterior tömésekben, és üdvözölje a magas minőségű egyszerűséget.

A SonicFill™ 2 tömőanyag speciális kézidarabjának segítségével az applikáláskor folyékonnyá válik, így külön alábélelést nem igényel.
Segítségével rendkívül gyorsan és hatékonyan készíthetők el a nagy vastagságú, valódi egyrétegű tömések, melyek egésze alacsony zsugorodási stresszel rendelkezik.

A SonicFill™ 2 anyaggal az üreg teljesen kitölthető, mivel az 5mm vastagságban átvilágítható, így fedő réteg használatára nincs szükség.
Az applikálást követően az anyag szépen lassan „visszadermed” a tömőanyagok hagyományos konzisztenciájába. Ennek köszönhetően a felszín formázásának első lépéseit segíti a már nem folyós, de még lágyabb konzisztencia, míg az utolsó simítások már az azokhoz szükséges hagyományos konzisztenciában végezhetőek el.

Választható színek: A1, A2, A3, B1

Paraméterek

Konzisztencia Paszta
Kötési mód Fényrekötő
Gyártói név SonicFill