Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

Solumium dental oldat, bőr és nyálkahártya fertőtlenítő 30ml

Ár:
8.690 Ft
Solumium. Hatásosan pusztítja az összes kórokozó mikrobát, így a baktériumokat, gombákat, protozoonokat és a vírusokat is.
Gyártó: Solumium
Cikkszám: RT-ma00032
Íz: -
Menny.:db

Leírás

A SOLUMIUM sárga színű, híg vizes oldat, amely színét és jellegzetes, a klórra emlékeztető szagát a benne lévő nagy tisztaságú klórdioxidnak (CIO2) köszönheti. Más összetevőt nem tartalmaz. Az oldat a foggal, a nyálkahártyával és a bőrrel szabadon érintkezhet, de színes ruhákra cseppenve azok kifakulását okozhatja.

A klórdioxid kis mennyiségben az emberi szervezetre nincs káros hatással. Bőr és nyálkahártya fertőtlenítőként való felhasználását eddig az akadályozta, hogy kellően tiszta és stabil formában nem állt rendelkezésre.A SOLUMIUM oldat egy új magyar találmánynak köszönhetően a klórdioxidot igen nagy tisztaságban tartalmazza, és ilyen formában a CIO2 oldat hosszan tárolható.

További előnyös tulajdonság, hogy a klórdioxid képes a bőrbe, illetve a nyálkahártyába néhány tized milliméter mélységig behatolni, és így nem csak a felszínt fertőtleníti.

A klórdioxid illékony, ezért az üveget használat után gondosan vissza kell zárni, így az oldat a felnyitást követően is sokáig hatásos marad. Az oldat kimerülését színének fakulása jelzi. A színtelen oldat hatástalan.

A klórdioxid illékonysága ugyanakkor előnyt is jelent, mert kezelés után nyom nélkül távozik.

A SOLUMIUM DENTAL oldat 0,12% klórdioxidot és 99,82% vizet tartalmaz.

Paraméterek

Típus Szájöblítő