Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

❗️ Schülke fertőtlenítőszerek HATÉKONYSÁGA a Koronavírus 2019-nCoV-val szemben!A Schülke fertőtlenítőszer gyártó cég NYILATKOZATA a fertőtlenítőszerek hatékonyságról a Koronavírus 2019-nCoV-val szemben.

A nyilatkozatot teljes terjedelmében, változtatás nélkül közöljük!


Schülke & Mayr Ges.m.b.H. / Seidengasse 9 / A – 1070 Wien        

Akit megillet:    
International Business                                                                                                                                       
Ügyiratszám: CS – 81
Koronavírus 2019-nCoV
Bécs, 2020.01.28.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim,

A nemrégiben megjelent Koronavírus 2019-nCoV, amit először Wuhanban ( Kína ) észleltek, a béta-koronavírusok nemzetségébe tartozik ( mint a SARS-vírus ) és egy újfajta tüdőgyulladásos megbetegedés okozója.  A Koronavírusok az úgynevezett „burkos-vírusok” közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy burokkal rendelkeznek.

Úgy tűnik, hogy már a 2 hetes inkubációs idő alatt is magas a fertőzési ráta, és feltételezhetően cseppek útján terjed, ezért bármilyen hatékony infekció prevenciós intézkedés hasznos, hogy elkerüljük a vírus terjedését.

A Schülke összes „szelektív virucid” vagy annál magasabb spektrumú hatékonysággal rendelkező fertőtlenítőszere ( mint például desderman pure, desmanol pure, mikrozid af & sensitive, …stb.)  hatékony a Koronavírus 2019-nCoV-val szemben, a megadott behatási idő betartásával.

Tisztelettel,
Christoph Steurer, Msc.
Nemzetközi Üzletfejlesztési részleg

Ez egy német verzióról történt fordítás, írta és aláírta Dr. Christoph Klaus ( Marketing & Nemzetközi Tudományos Ügyek, Kereskedelmi Jogi igazgató )


Webáruházunk SCHÜLKE FERTŐTLENÍTŐSZER KÍNÁLATÁT IDE KATTINTVA ÉRHETI EL.