Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Hydrorise A-szilikon light FAST 2*50ml hígan folyó

Zhermack
24.575 Ft (19.350 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Zhermack Hydrorise hiperhidrofil polivinil-sziloxán addíciós lenyomatanyagok nagy pontosságú fogászati lenyomatvételhez.
Cikkszám: HEB-207001
Telefon
+ 36-30-262-1077
e-mail
info@creativdental.hu
24.575 Ft (19.350 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Kérjük, a legördülő menüből válasszon a Putty, Light vagy készlet kiszerelés közül!

Hydrorise:
A Zhermack által kifejlesztett, exkluzív AMDA technológián (Advanced Moisture Displacement Action) alapuló, rendkívüli szakítószilárdsággal rendelkező A-szilikon, mely a nedves környezetben kiemelkedően részletgazdag reprodukciót tesz lehetővé.
Kiváló hidrokompatibilitása biztosítja a szilikon nagyobb folyékonyságát, amely tökéletesen alkalmazkodik a különböző fogászati ​​morfológiákhoz, és jelentősen javítja a megjelenés minőségét.
A Hydrorise-t úgy fejlesztették ki, hogy megfeleljen a páciens igényeinek is: tixotrópiájának köszönhetően a szilikon nem áramlik a szájba a lenyomatvétel során.
Fizikai és mechanikai tulajdonságainak szinergiája teszi a Hydrorise-t egy pontos és megbízható addíciós szilikonná, mellyel Ön optimalizálhatja munkaidejét és növelheti Páciense kényelmét.
 

Paraméterek

Név Hydrorise