Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

WHITESmile FLÄSH LED fogfehérítő lámpa most 16 adag fogfehérítővel!Fehér, MÉG FEHÉREBB!


WHITESmile FLÄSH LED fogfehérítő rendszer: egyszerű, hatékony, biztonságos.

LED technológiás lámpa és fogfehérítő gélek 6% és 32% hidrogén-peroxid tartalommal.


MIÉRT a WHITESmile FLÄSH?


- A FLÄSH gélek használata tökéletes biztonságot és eredményt ad Önnek: az anyag túlhevülése, a nyálkahártya égési sérülése kizárt, az eredmény pedig 60%-kal jobb, mint az átlagos fogfehérítő rendszerek esetében.

- Három programmal: folyamatos és pulzáló módban, valamint egyedi fog fehérítésére alkalmas programmal is működtethető.

- A FLÄSH fogfehérítő lámpa egyedülálló pozicionáló rendszerrel rendelkezik. Fogantyúja segítségével a lámpa könnyedén, három dimenzióban pozicionálható a páciens fejéhez.

- Az egyedülálló „irányított kezelés funkció” lehetővé teszi, hogy a kezelést Ön illusztrált felhasználói utasítások segítségével végezze.

- A kiindulási szín és az elért árnyalat megadásával a lámpa automatikusan meghatározza a színárnyalatok közötti különbséget, ezzel segítve Önt a fehérítés hatékonyságának szemléltetésében.

A készülék mellé most 16 páciens fogfehérítéséhez elegendő anyagkészletet adunk ajándékba!
A készletek mindegyike tartalmazza a teljes kezeléshez szükséges anyagokat és eszközöket, bele értve a fogfehérítő gélt, ínyvédőt, érzékenységcsökkentőt, szájterpeszt, vattarollnit, E-vitamint, fogfehérítő krémet és a lámpa működtetéséhez szükséges pácienskártyákat.


A FLÄSH fogfehérítő lámpa rendszerről A Creativ Dental Fogászati Webáruház - fogaszatianyagok.hu termékoldalán, IDE KATTINTVA olvashat tovább.