Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

FONA Dióda Lézer - az új lehetőség fogászati praxisa számára! Elérhető a Creativ Dental Fogászati Webáruházban.

 

FONA FOGÁSZATI DIÓDA LÉZER - új standard a fogászatban!


A Creativ Dental Fogászati Webáruház - fogaszatianyagok.hu bemutatja a FONA Dental fantasztikus ár-érték arányú fogászati lézerét, endodontiai, parodontológiai és sebészeti beavatkozásokhoz, valamint fájdalomcsillapításhoz.


Sokoldalú felhasználás

A fogászati lézer számos új lehetőséget ad a fogászati kezelések során. Ráadásul, a lágyszövet sebészet, parodontológia, gyökérkezelés ás csíramentesítés beavatkozásai kevésbé fájdalmasak, mint a hagyományos kezelések, a gyógyulási idő rövidebb, az eredmények pedig jobbak.

Intuitív működés
Színes érintőképernyős kezelőfelületén a FONA fogászati lézer 12 előre beállított programokat kínál, ezáltal egyszerűbb, gyorsabb és pontosabb beállítást és használatot biztosítva.
A menü számos nyelven elérhető, ezzel még kényelmesebbé téve a felhasználói élményt.

Kitűnő kezelési eredmények
A FONA fogászati dióda lézer rendkívül nagy pontosságú munkát tesz lehetővé, miközben nagy mértékben csökkenti a környező lágyszövetek károsodásának kockázatát. A posztoperatív duzzanat minimális, a beteg gyógyulása gyorsabb. A sebészeti beavatkozások nagyon csekély vérzés mellett végezhetők.

Mindezek az előnyök növelik a betegek elégedettségét, és az Ön hírnevét!

 

Dr. Edgar García Hurtado orális rehabilitáció specialista véleménye szerint:
"A széleskörű felhasználási lehetőségek miatt a FONA fogászati lézer elengedhetetlen eszköz azoknak a fogorvosoknak, akik az élen akarnak járni."

Dr. Hurtado ínyplasztika klinikai esettanulmányát ITT érheti el, frenulektómia esettanulmánya pedig IDE kattintva tekinthető meg.

Forrás: www.fonadental.com


A teljes FONA dióda lézer csomag kedvezményes ára 2.157.527 Ft helyett bruttó 1.490.000 Ft