Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

3M™ Filtek™ One Bulk Fill 3+2 VILLÁMAKCIÓ! Csak egyetlen hétig!A 3M™ új bulk fill kompozit tömőanyaga, a Filtek™ One Bulk Fill MOST BEVEZETŐ AKCIÓBAN!

Amennyiben Ön 3 db fecskendős vagy kapszulás  Filtek™ One Bulk Fill utántöltőt vásárol tőlünk, úgy a 3M Magyarországtól további 2 db A3 színű fecskendős vagy kapszulás utántöltőt kap AJÁNDÉKBA!

Az akció időtartama 2019. május 27-június 2. azonban, ha biztosra szeretne menni, rendelését MÁR MOST leadhatja!

Nem kell mást tennie, mint weboldalunkon megrendelni az Ön által kívánt 3 db utántöltőt a választott színekben, melyeket mi szállítunk Önnek, az ajándék A3 utántöltőket pedig az akció lejárata után a 3M Magyarország juttatja el Önnek postai úton!

És, hogy miért is éri ez meg Önnek?

Mert a 3M™ Filtek™ One Bulk Fill fecskendős tömőanyag 5mm vastagságig egy lépésben a kavitásba behelyezhető, mindemellett rendkívül könnyen kezelhető kompozit, mely tulajdonságainak köszönhetően Ön egyszerűen és gyorsan készíthet moláris töméseket is, anélkül, hogy a technológia egyszerűsége az esztétika rovására menne.

A hátsó fogak helyreállítása kihívást jelent, ezért egyre népszerűbbek a folyamatot egyszerűbbé és gyorsabbá tevő, egy lépésben alkalmazható bulk fill kompozitok.

Eddig az egy lépéses kompozitok gyorsabb és egyszerűbb alkalmazása az esztétikai eredmény rovására ment. A 3M a Filtek™ One Bulk Fill tömőanyagot egyedi optikai tulajdonságokkal és megnövelt opacitással tervezte, hogy még egyszerűbbé tegye az egy lépéses alkalmazást 5mm-es vastagságig anélkül, hogy ez az esztétikai eredmény rovására menne.

A 3M technológiái, az innovatív monomerek és az IGAZI nanofiller technológia azokat a jellemzőket nyújtja, amelyekre szüksége van a hátsó fogak helyreállításában:

- A stressztűrő képességének köszönhetően akár 5mm vastagságban is átvilágítható
- Gyors és egyszerű egy lépéses behelyezés
- Megnövelt opacitás a jobb esztétikai hatás érdekében
- Kiváló keménység és nagy kopásállóság

Ezen kívül az új intelligens kontrasztarány kezelés úgy emeli az opacitást, hogy közben nem befolyásolja az átvilágítható anyagvastagságot.

Gyors, egyszerű, bulk....

Ha bármilyen kérdése van a termékkel vagy a rendeléssel kapcsolatban, kérjük, keresse ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNKAT bizalommal!