Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

Euronda Monoart® egyszer használatos termékek a fenntarthatóság jegyében – a Creativ Dental Webáruház kínálatában!


Euronda – mindent a védelemről. 
Monoart® egyszer használatos termékek a fenntarthatóság jegyében – mert a Föld örökkévaló!

Önnek is fontos, hogy a praxisában használt orvostechnikai eszközök, egyszer használatos termékek környezettudatos gyártótól származzanak?

Az Euronda, mint orvosi eszközöket gyártó cég a környezet fenntarthatóságának elkötelezett híve. Termékeinek csomagolásához újrahasznosítható anyagokat használ, a gyártás és csomagolás során használt nyersanyagok minősített ellátási láncokból érkeznek.

A cég kettős kihívással szembesül: a gyártás során 100%-os garanciát nyújtani mind a minőségre, mindezt a bolygó maximális tiszteletben tartása mellett.

Mindezért az Euronda minden fronton, nap, mint nap tesz:


Zöld termelés:
Az Euronda a világ legnagyobb nyálszívó gyártója. A nyálszívókat gyártó rendszer vízkeringetővel van ellátva, így a gyártás során felhasznált víz 100%-át újrahasznosítják.


Saját, környezetbarát energiaforrás:
a gyár saját napkollektorai kb. 198 000 KWh energiát biztosítanak évente - ez megfelel 73 olasz család átlagos éves energiafogyasztásának, és 105 tonna CO2 kibocsájtástól menti meg a légkört évente (becslés a Környezetvédelmi Minisztérium átlagos számadatai alapján).


Papír:
az általuk előállított papírtermékek és papírcsomagolások alapanyagának 80%-a olyan tanúsított beszállítóktól (FSC és / vagy PEFC) származik, melyek elkötelezettek az erdők fenntartásában.


Műanyag:
az Euronda már régóta méreganyag- és mutagén ftalátoktól mentes műanyagokat használ, megfelelve ezzel a 2006-os európai REACH-rendeletnek. Ahol csak lehetséges, csomagolófóliáihoz a gyár újrafeldolgozható műanyagokat választ.


Nyersanyagok:
a cég olyan körkörös gazdaság folyamatokat vezetett be, amelyek lehetővé teszik a termelési hulladék újrafeldolgozását.


Hulladék:
mind az irodákban, mind a termelőüzemben, az Eurondánál szigorúan szelektív hulladékgyűjtés zajlik.


Az Euronda Monoart® egyszer használatos termékek - mint orvosi maszk, nyálszívó, nyálkendő, műanyag pohár, exhaustor végződés - használatával Ön osztozik a gyár környezettudatos filozófiájában, mely a folyamatok optimalizálására, hulladékok újrahasznosítására, az emberek és a környezet tiszteletben tartására fókuszál.

A Creativ Dental Fogászati Webáruház - fogaszatianyagok.hu kínálatában IDE KATTINTVA Ön minden kapcsolódó Euronda Monoart egyszer használatos terméket megtalál.

Megjegyzés: Ha egyszer használatos termékekről beszélünk, a fogászati praxis szempontjából fontos megjegyezni, hogy a fogászatban használt összes egyszer használatos termék potenciálisan fertőzőnek tekinthető: nem kezelhetők normál városi hulladékként, tárolásuk speciális, elszállításukat és biztonságos megsemmisítésüket szakemberekre kell bízni.

Forrás: https://www.euronda.com/