Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

Endostar E3 Azure - extrém flexibilis és ellenálló, hőkezelt NiTi gépi gyökérkezelő rendszer!Endostar E3 Azure - extrém flexibilis és ellenálló, hőkezelt NiTi gépi gyökérkezelő rendszer!


Az innovatív Azure HT hőkezelési technológiának köszönhetően az E3 AzureNiTi gépi gyökérkezelő fájlok rendkívül flexibilisek és törésállóak, még a legbonyolultabb klinikai esetek kezelése során is.


BIZTONSÁGOS - fokozottan törésálló

RENDKÍVÜL FLEXIBILIS - követi még a legíveltebb gyökércsatorna vonalát is

HATÉKONYAN ÉS KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ


Azure HT technológia - Azúrkék - az erő színe!

Az Endostar célja az E3 Azure NiTi gyökérkezelő családdal egy új, flexibilis, hatékony és biztonságos rendszer kialakítása volt, amely a fogorvosok gyökérkezelési szokásainak megváltoztatása nélkül alkalmazható.

Három gyakori mozgástípusra tervezték, a gyökércsatorna tökéletes előkészítéséhez:

Rotary mozgás:
A műszer az óramutató járásával megegyező irányban, meghatározott sebességen forog. (CW - clockwise)

Reciprok mozgás:
A műszer az óramutató járásával megegyező irányban (CW) és ellentétesen is mozog (CCW - counter clockwise). Az óramutató járásával megegyező mozgásnak nagyobbnak kell lenni, mint az ellentétes irányú mozgásnak (pl. 90 fok és 30 fok).

Komplex mozgás:
Kombinálja a rotary és reciprok mozgást (OTR). A fájlok túlzott ellenállás esetén reciprok (CCW) mozgásba kezdenek, egészen addig, míg az ellenállási érték a megfelelőre nem csökken, majd újra óramutató járásával megegyező irányban (CW) mozognak.

A rendszer a legtöbb fogászati kézidarabbal kompatibilis.

És, hogy mi a TITOK nyitja?


Az Azure HT technológia megváltoztatja a nikkel-titán fájlok kristályszerkezetét, ezzel teljesen megváltoztatva az anyag tulajdonságait: a fájlok a gyökérkezelés során (szobahőmérséklet) egyesítik a martenzit és ausztenit fázisok előnyeit:

Martenzit:
- Nagyobb flexibilitás: az E3 Azure fájlok 250%-kal nagyobb rugalmassággal rendelkeznek, mint a hagyományos E3 rendszerek.
- Hajlíthatóság: a fájlok előre meghajlíthatóak, még a gyökércsatornába helyezés előtt.
- Kisebb törésveszély: könnyedén követik a leggörbébb gyökércsatornák vonalát is, a perforáció és via falsa kockázatát a legminimálisabbra csökkentve.

Ausztenit:
- Rendkívüli rugalmasság.
- Nagy vágási hatékonyság.
- Ellenállás a csavarodási erőkkel szemben: az E3 Azure fájlok 155%-kal ellenállóbbak, mint a hagyományos E3 rendszerek.


Az Endostar Azure E3 három típusban érhető el sorozatban, illetve, szóló méret utántöltőkben:
Basic: egyenes vagy enyhén hajlított gyökércsatornákhoz
Small: keskeny és hajlított gyökércsatornákhoz
Big: széles gyökércsatornákhoz

Az Endostar Azure NiTi gyökérkezelő rendszer megrendelhető a Creativ Dental Fogászati Webáruházban!Klinikai esetek Endostar Azure E3 használatával:

Dr. Slawomir Gabrys


Dr. Piotr Wujec PHD