Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Endomanilla gyökértű bemérő, tároló

Endomanilla
18.088 Ft (14.243 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Az apex-lokátorral mért gyökércsatorna hosszának pontos meghatározására, a gyökérkezelő tűk kívánt hosszra történő beállítására, illetve, a kezelések során szükséges EDTA oldat tárolására.

Cikkszám: EN-01
Telefon
+ 36-30-262-1077
e-mail
info@creativdental.hu
18.088 Ft (14.243 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

A konzerváló fogorvosi munka során az egyik legnagyobb szellemi és fizikai koncentrációt igénylő beavatkozás a gyökérkezelés, melyet a praxisokban napi rendszerességgel végeznek.
Az Endomanilla egy olyan eszköz, melynek segítségével, ezen bonyolult beavatkozás nemcsak egyszerűbbé, rövidebbé hanem kényelmesebbé is válik.

A készlet tartalma:

- 1 db Endomanilla test: az apex-lokátorral mért gyökércsatorna hosszának pontos meghatározására, a gyökérkezelő tűk kívánt hosszra történő beállítására, illetve, a kezelések során szükséges EDTA oldat tárolására.

- 1 db konnektor: ez a kis szegecs biztosítja a stabil, billenésmentes kapcsolatot a test és a szíj között, lehetővé téve a test 360  fokban történő forgatását mindkét irányban.

- 1 db szíj: segítségével az eszköz a csuklóra rögzíthető, kiemelkedő kényelmet biztosítva a fogorvos számára a gyökércsatorna megmunkálása során

- 1 db szivacsbetét: minden páciensnél steril szivacsbetét kerül elhelyezésre a test belsejében kialakított üregbe, mely a kezelés során használandó tűk praktikus tárolására szolgál.

 

Paraméterek

Szín Fehér
Típus Endobemérő (endometer)