Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Dual Rinse HEDP 10 kapszula - Enyhe kelátképző endodonciai átöblítő folyadékokhoz MEDCEM

MEDCEM
18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Enyhe kelátképző endodonciai átöblítő folyadékokhoz. Kompatibilis nátrium-hypoklorittal, fiziológiás sóoldattal és kálcium-hidroxiddal.

Cikkszám: MC-DR10
Telefon
+ 36-30-262-1077
e-mail
info@creativdental.hu
18.900 Ft (14.882 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás

Enyhe kelátképző endodonciai átöblítő folyadékokhoz. Kompatibilis nátrium-hypoklorittal, fiziológiás sóoldattal és kálcium-hidroxiddal.

Egyszerűen keverje össze a kapszula tartalmát közvetlezül kezelés előtt az Ön által alkalmazott nátrium-hypoklorit (NaOCl) oldattal. A bekevert oldalt 1 óráig felhasználható.

Az enyhe kelátképzésnek köszönhetően a nátrium-hypoklorit (NaOCl) valamennyi kívánt tulajdonsága megmarad. a Dual Rinse® rendszer megakadályozza a smear layer kialakulását csatorna megmunkálás közben és megfelelően kondicionálja a gyökércsatorna falát a gyökértöméshez. A folyamatos kelátképzésnek köszönhetően a gyökércsatorna tágító eszközökre gyakorolt mechanikai stressz is csökken.

Keverje össze a kapszula tartalmát 10 ml NaOCl oldattal, majd szívja fel egy fecskendőbe. Az így kapott irrigáló folyadékkal a bonyolult átöblítési protokollok leegyszerűsíthetőek. Az oldalt alkalmazható csatornamegmunkálás közben és végső átöblítés gyanánt is.

Egy kapszula kb. 0.9 g port tartalmaz, amelyet 10 ml NaOCl oldattal lehet alkalmazni.

Amennyiben enyhén dekalcifikáló oldatot szeretne kapni, antibakteriális tulajdonságok nélkül, keverje össze a Dual Rinse® HEDP port steril fiziológiás só oldattal (1 kapszula 10 ml oldathoz).