Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

Chloraxid EXTRA 5,25% 400gr gyökércsatorna átöblítő folyadék

Ár:
5.892 Ft
4.349 Ft
Kedvezmény: 26%
Cerkamed Chloraxid gyökércsatorna öblítő oldat 5,25% Extra
Gyártó: Cerkamed
Cikkszám: CE-DEU-5400
Kiszerelés: 400g
Menny.:db

Leírás

A CHLORAXID EXTRA áttörés a gyökércsatornák öblítésének területén. Innovatív képessége a felületaktív anyagok tartalma, amely három ponton javítja az oldat hatékonyságát, így használatával tökéletesebb eredmény érhető el.

Az oldat csökkentett felületi feszültsége miatt a CHLORAXID EXTRA tökéletesen behatol  a dentinalis tubulusokba, eltávolítva a felületen lévő szerves részeket. Az aktív nátrium-hipoklorid elhúzódó koncentrációja a CHLORAXID EXTRA készítményben biztosítja annak kiemelkedő tulajdonságait a teljes eltarthatóság ideje alatt. Az oldat egyedi összetétele garantálja a hatóanyagok pontos koncentrációját, még magasabb hőmérsékleten is, ami tökéletes penetrációt biztosít  az ultrahangtechnika használata esetén is.

Az összes CHLORAXID EXTRA összetevő szinergiahatása meghosszabbítja a készítmény hatását a gyökércsatornában, ennek eredményeként a szerves anyagok azonnali és teljes lebontása következik be.

Paraméterek

Típus Nátrium-hypoklorit