Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. Az adatok személyes beazonosításra nem, kizárólag a látogató számítógépének felismerésére alkalmasak.
Menü

Charisma Topaz utántöltő 4gr, választható színben, Kulzer

Ár:
14.900 Ft
Fényre kötő, nano-hibrid kompozit tömőanyag. Innovatív kémia a természetes restaurációkhoz készítéséhez.
Gyártó: Kulzer
Cikkszám: RT-66067163sz
Szín:

Leírás


A Charisma® márka az egész világon egyet jelent a megbízhatósággal, a könnyű kezelhetőséggel, a magas minőségi követelményekkel, ezért vált egyértelművé számunkra, hogy a legsikeresebb jellemzőket egy termékbe sűrítsük.

Az eredmény a Charisma® Topaz, mely a szabadalmaztatott
TCD-mátrixon alapuló, fényrekötő, radiopaque, nano-hibrid kompozit.
Ebben az innovatív formulában kombinálódik a Charisma könnyedsége és a természetes szépség nagyszerűsége.


A Charisma® Topaz három az egyben formulája:

- könnyen kezelhető: a Charisma® Topaz krémes, mégis stabil konzisztenciát, hosszabb megmunkálási időt és a polírozás után hosszan tartó, magas fényt kínál
- kiváló fizikai tulajdonságok: a Charisma® Topaz tartalmazza az általunk szabadalmaztatott TCD mátrixot, amelyben ötvöződik a kiváló szakító szilárdság és a minimális zsugorodás, ezen túlmenően pedig kompatibilis az összes, általánosan használt adhezívvel és ragasztási technikával.
- variálható rétegezés: alkalmazza akár egy rétegben, vagy összetett esetekben több rétegben, a végeredmény mindig tökéletesen természetes lesz.

 Gyártó: Kulzer

Paraméterek

Konzisztencia Paszta
Kötési mód Fényrekötő
Gyártói név Charisma