Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

3M™ Filtek™ Universal kapszulás kompozit tömőanyag 20x0,2g A2 6575A2

Ár:
25.489 Ft
21.900 Ft
Kedvezmény: 14%

3M™ Filtek™ Universal esztétikus kapszulás kompozit tömőanyag, mely NaturalMatch technológia és nanotechnológia tökéletes kombinációjából született.

Akció! Vásároljon 3 darab Filtek Universal kompozitot és 1 darab utántöltőt 1 Ft-ért kap Pink Opak színben a 3M Magyarországtól!

Gyártó: 3M™
Cikkszám: 3M-6575A2
Szín:
Kérjük válasszon!
Az akció igénybevételéhez kérjük hozzájárulását, hogy a nevét és postacímét átadjuk a 3M Hungária Kft. részére, akik az ajándék termék szállítását és számlázását megszervezik:
Menny.:db

Leírás

3M™ Filtek™ Universal - TERMÉSZETES ÁRNYALATOK, HATÁRTALAN KREATIVITÁS!

E
sztétikus kapszulás kompozit tömőanyag 8 + 2 színárnyalatban
, melyek tökéletesen lefedik a klasszikus, 19 színből álló VITA színpalettát.

Univerzális, fényre kötő nanokompozit, melynek használatával tökéletes esztétikai eredményt érhetünk el a front régióban is, mindemellett rendkívüli kopásállósága tökéletes megoldássá teszi a moláris fogak restaurációja esetében is.

NaturalMatch technológiának köszönhető univerzális opacitása és a fluoreszcens pigmentek tökéletes illeszkedést biztosítanak a környezethez.
A valódi nanotechnológiának hála, a tömés felszíne sokkal fényesebb, és a fény sokkal tartósabb, mint más kompozit tömőanyagok használatakor.

A Filtek™ Universal melegíthető, radiopak, és alacsony zsugorodási stressz jellemzi. A 3M által szabadalmasított stressz monomerek az anyagot rendkívül ellenállóvá teszik.

Elérhető 8 + 2 színárnyalatban:
Dizájner színek: A1, A2, A3, A3.5, A4, B1, B2, D3
XW (Extra White) a fehérített fogakhoz
PO (Pink Opaque) a sötét felületek elfedéséhez

Kiszerelés: 20x0,2g kapszula, kivétel PO színárnyalat: 10x0,2g kapszula

Filtek Universal színárnyalatok

Paraméterek

Konzisztencia Kapszulás
Kötési mód Fényrekötő
Gyártói név Filtek Universal