Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

3M™ Filtek™ One Bulk Fill Posterior kapszulás tömőanyag 20x0.2g A3

Ár:
26.667 Ft
23.900 Ft
Kedvezmény: 10%

3M™ Filtek™ One Bulk Fill Posterior nanofiller technológiás, kapszulás, gyors és esztétikus bulk kompozit tömőanyag, mely akár 5mm-es vastagságig egy lépésben behelyezhető.

Akció! Vásároljon 3 darab Filtek One Bulk Fill Posterior kompozitot és 1 darab Filtek Universal utántöltőt 1 Ft-ért kap Pink Opak színben a 3M Magyarországtól!
További részletek a termék leírásában.

Gyártó: 3M™
Cikkszám: 3M-4871A3
Szín:
Kérjük válasszon!
Az akció igénybevételéhez kérjük hozzájárulását, hogy a nevét és postacímét átadjuk a 3M Hungária Kft. részére, akik az ajándék termék szállítását és számlázását megszervezik:
Menny.:db

Leírás

3M™ Filtek™ One Bulk Fill kapszulás tömőanyag - az esztétikus bulk fill létezik!

5mm vastagságig egy lépésben a kavitásba behelyezhető, mindemellett rendkívül könnyen kezelhető kompozit tömőanyag, mely tulajdonságainak köszönhetően Ön egyszerűen és gyorsan készíthet moláris töméseket is, anélkül, hogy a technológia egyszerűsége az esztétika rovására menne.

További jellemzők:
- Nanofiller technológia
- Megnövelt opacitás - kiváló esztétika
- Gyors és egyszerű felhasználás egy lépésben

5 színárnyalatban: A1, A2, A3, B1, C2
Kiszerelés: 20x0.2g kapszula

Alsó első moláris fog törött kompozit tömésének cseréje. Klinikai munka és fotó: Dr. Giuseppe Chiodera, Brescia, Olaszország

Paraméterek

Konzisztencia Kapszulás
Kötési mód Bulk-fill
Gyártói név Filtek ™ One