Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

3M™ Express™ XT Penta Putty Lenyomatanyag

Ár:
27.205 Ft
24.395 Ft
Kedvezmény: 10%

36895 3M™ Express™ XT Penta Putty Lenyomatanyag: Gépi keverésű alap lenyomatanyag

Gyártó: 3M™
Cikkszám: 3M-36895
Menny.:db

Leírás

 

  • Gépi keverésű alap lenyomatanyag.
  • Disztorzió-mentes kivétel a szájból, kiváló keménysége révén.
  • Hosszú ideig tárolható a kiváló dimenzióstabilitásnak köszönhetően.

A 3M Express™ XT A-szilikon anyagok kiválóak mind az 1-lépéses, mind a 2-lépéses lenyomatvételi technikákhoz. Kivételes precizitásuk segítségével nagyon pontosan illeszkedő indirekt restaurációk hozhatók létre.

Az Express™ lenyomatanyag család új tagja az Express™ XT -továbbfejlesztett polivinilsziloxán alapú, A-szilikon precíziós lenyomatanyag. Legfontosabb jellemzői: kiváló hidrofilitás és megfolyó képesség, tökéletes visszarugózó képesség. A magas dimenzióstabilitással rendelkező anyag használata - minimalizálja az eltávolítás utáni disztorzió mértékét. Az Express Xt VPS anyagokkal készült lenyomatok rendkívül magas szakítószilárdsággal bírnak, többszöri alkalommal kiönthetők és hosszan eltarthatók. A Pentamix keverőgépek segítségével, a gépi keverésű Penta anyagok egyszerűen, buborékmentes, homogén állagúvá keverhetők. Normál és gyors kötésű változatban elérhető.

Paraméterek

Név Express XT