Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

3M™ Clinpro™ White Varnish fogászati lakk 50x0,5ml 1+1 AKCIÓ, választható ízben

Ár:
55.352 Ft
44.280 Ft
Kedvezmény: 20%
3M™ Clinpro™ White Varnish NEDVESSÉGRE KÖTŐ fogászati érzékenység csökkentő lakk mentolos, dinnyés és cseresznyés ízben.

1 + 1 (50+50db) AKCIÓ!
2019. december 31-ig!
A megrendelni kívánt íz kiválasztása után Ön az ajándék termék ízét is kiválaszthatja!
FIGYELEM! Az ajándék terméket külön, a 3M Hungária Kft. küldi Önnek!
Gyártó: 3M™
Cikkszám: 3M-12249sz
Íz:

Leírás

1 + 1 (50+50db) AKCIÓ! 2019. december 31-ig!

3M™ Clinpro™ White Varnish: a fogászati érzékenységcsökkentő lakk, mellyel Ön és Páciense is csak nyerhet, mert:

- Applikálása gyors és egyszerű, mindemellett hatása hosszútávú, így Ön minimális anyagi- és idő ráfordítással teheti az érzékenységgel küzdő Pácienseket boldoggá.
- A mentolos, dinnyés és cseresznyés ízekben elérhető lakk nemcsak kellemes érzést nyújt Páciensének a kezelés során, de fluorid leadásával a caries kialakulás megelőzésében is segít.
- Felhívva Páciensei figyelmét a fentiekre és a megelőzés fontosságára, melyet a Clinpro™ White Varnish fogászati lakk használatával tud biztosítani számukra, Ön ösztönözheti Pácienseit arra, hogy rendelőjét rendszeresen felkeressék.
- Gyors applikálhatóságának és finom ízeinek köszönhetően a Clinpro™ White Varnish fogászati lakk a gyermekfogászatok legjobb barátja lehet, hiszen kisgyermek páciensek esetében különösen fontos a gördülékeny fogászati kezelés biztosítása.Jellemzők:
- A Clinpro™ White Varnish használható a zománc és dentin felszíneken egyaránt.
- 5%-os TCP (Tri-kalcium-foszfát) formula: fluoridot, kálciumot, és foszfát-komponenseket tartalmaz.
-Nem fényre, hanem nedvességre köt.

- A felvitt lakréteg 1-2 nap után lekopik, de a dentin tubulusokat körülbelül fél évre lezárja, ami különösen fontos, mert a fluorid lakk annál hatékonyabb, minél tovább fejtheti ki hatását.
- Jobban folyik, mint a hagyományos lakkok, és olyan területeket is elér, melyeket a barázdazáró készítmények nem.

Kiszerelés: 50x0,5ml egyenként, applikátorral csomagolt fiola mentolos, dinnyés vagy cseresznyés ízben. Kérjük, válasszon ízesítést a legördülő menüből.

 

3M Clinpro White Varnish fogászati lakk fagyi
 

Paraméterek

Típus Fluorid lakk