Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ, annak támogatására, hogy Ön a biztonságos böngészés mellett a legnagyobb felhasználói élményben részesülhessen. További részletek ITT

Menü

3M™ Aura™ FFP2 szelep nélküli részecskeszűrő félálarc 9320+BULK

Ár:
1.085 Ft
980 Ft
Kedvezmény: 10%
3M™ Aura™ Particulate Respirator 9320+ BULK 1db 
Lapos, összehajtható, eldobható FFP2 álarc megbízható védelmet nyújt.
Gyártó: 3M™
Cikkszám: 3M-9320+BULK***
Szín: Fehér
Menny.:db

Leírás

A 3M™ Aura™ 9320+ részecskeszűrő félálarc FFP2 szintű légzésvédelmet biztosít, továbbá laposra összehajtható kivitelű, 3 paneles kialakítású és alacsony légzési ellenállású, dombornyomott és formázott felső panele pedig segít csökkenteni a szemüveg párásodását. Innovatív alsó füllel rendelkezik az egyszerű beállításhoz, a fejpántok pedig színkóddal vannak ellátva a gyors és könnyű azonosításhoz.

„A 3M™ Aura™ 9320+ részecskeszűrő félálarc FFP2 szintű védelmet biztosít a porral és a párával szemben számtalan ipari alkalmazás során, illetve egyéb veszélyes környezetekben. A 3 paneles kialakítás lehetővé teszi az arc szabadabb mozgását, míg a dombornyomott felső panel formázott, alacsony profilú kialakítása hatékony szigetelést biztosít, így csökkenti a szemüveg párásodását, valamint fokozza a szemüveg-kompatibilitást. Az alacsony ellenállású szűrőtechnológia elősegíti a könnyű légzést, az innovatív alsó fül pedig lehetővé teszi az egyszerű beállítást. A laposra összehajtható kivitelnek köszönhetően a félálarc használaton kívül kényelmesen tárolható, a szövött, színkóddal ellátott fejpántok segítségével pedig azonosíthatja a védelmi szintet: a kék szín az FFP2 (NPF 12) szintű védelmet jelöli. A légzésvédők egyesével, higiénikus csomagolásban kaphatók a szennyeződések elkerülése érdekében, és úgy vannak kialakítva, hogy jól működjenek együtt a 3M szem- és hallásvédelmi termékekkel. A termékek teljes tanúsítványát és specifikációit ide kattintva tekintheti meg: Légzésvédő termékek tanúsítványválasztója (URL-RE MUTATÓ HIVATKOZÁS)  ”

Az eredeti 3 paneles kialakítás lehetővé teszi az arc szabadabb mozgását
Az alacsony ellenállású szűrőtechnológia elősegíti a könnyebb légzést
A formázott felső panel igazodik az orr és az arc kontúrjaihoz a hatékony szigetelés érdekében
A dombornyomott felső panel segít csökkenteni a szemüveg párásodását
Az alsó fület úgy tervezték, hogy megkönnyítse a pozicionálást és a beállítást
Könnyen tárolható a laposra összehajtható kivitelnek és az egyenkénti csomagolásnak köszönhetően
„Színkódolt fejpántok a könnyű azonosíthatóság érdekében: a kék szín az FFP2 (NFP 12) szintű védelmet jelöli ”
Nagy és kis csomagméretben is kapható
Maximális felhasználási szint: akár a megengedett határérték 12-szereséig
Javasolt alkalmazások
Széles körű felhasználhatóság ipari és egyéb veszélyes környezetekben

Gyártó: 3M™